Linked-it

Linked-it is een Computerservice gelegen aan Schoolstraat 25 in Lemelerveld.

Meer informatie over Linked-it in Lemelerveld

Linked-IT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ict-dienstverlening en actief is in het Oosten van Nederland. Ze hebben veel ervaring in het onderwijs, MKB en de particuliere markt en kunnen oplossingsgericht meedenken bij het creëren van een goede ict-omgeving. Het bedrijf biedt onder andere oplossingen op het gebied van WiFi, netwerken, Office 365 en camerabeveiliging. Linked-IT is opgericht in november 2016 door Roy Overgoor en is gevestigd in Lemelerveld. Ze streven ernaar om met hun opgedane ervaring en eigen visie de ict-omgeving van elke doelgroep te verbeteren. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Linked-it verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linked-it of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linked-it? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linked-it het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Linked-it reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linked-it

Bezoekers bekeken ook