Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Smidswegje 5 in Dalfsen.

Meer informatie over Lidl in Dalfsen

In deze tekst wordt er informatie gegeven over het inloggen op je Lidl-account en het registreren voor de nieuwsbrief. Verder worden er verschillende categorieën in de webshop genoemd, zoals sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Er wordt ook vermeld dat er extra korting te krijgen is met Lidl Plus. Daarnaast worden er enkele merken genoemd, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Ook worden de contactgegevens en openingstijden vermeld. Verder worden er nog andere services en informatie genoemd, zoals de nieuwsbrief, betalingsmogelijkheden, levering en het downloaden van de Lidl app. Tot slot wordt er verwezen naar de social media kanalen van Lidl.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook