Laservision Instruments B.V.

Laservision Instruments B.V. is een Winkel voor medische benodigdheden gelegen aan De Grift 20 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Laservision Instruments B.V. in Nieuwleusen

Laservision Instruments BV is een hoogwaardige totaalleverancier met expertise in zowel de medische als esthetische disciplines. Ze bieden complete ondersteuning aan medisch specialisten zoals ziekenhuizen, klinieken en huidspecialisten zoals dermatologen en schoonheidssalons. Sinds 1990 zijn ze distributeur van lasers en andere medische technologieën. Hoewel de naam Laservision doet vermoeden dat ze alleen lasers leveren, bieden ze eigenlijk veel meer dan dat. Ze leveren ook diagnostische apparatuur en instrumenten in de medische sector en distributeur van medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Daarnaast bieden ze ook onderhoud en service aan de geleverde apparatuur. Laservision introduceert nu de ELVii-lijn, een huismerk laser van hoge kwaliteit die betaalbaar, compact en veelzijdig is. Ze bieden verschillende lasers in deze lijn aan, zoals de ELVii532 VP voor huidprofessionals en de medische ELVii Blue voor KNO en MKA chirurgie. Laservision staat bekend om zijn expertise en kwaliteit en hun team is beschikbaar om informatie te verstrekken en afspraken te plannen met geïnteresseerden.

Wil je weten wat Laservision Instruments B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laservision Instruments B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laservision Instruments B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laservision Instruments B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Laservision Instruments B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laservision Instruments B.V.

Bezoekers bekeken ook