Kwalitaria Délifrance Dalfsen

Kwalitaria Délifrance Dalfsen is een Snackbar gelegen aan Eshuisstraat 14 in Dalfsen.

Meer informatie over Kwalitaria Délifrance Dalfsen in Dalfsen

Bij Kwalitaria Délifrance in Dalfsen kun je terecht voor heerlijke snacks, lunch en koffie. De snackbar focust zich op eerlijke en duurzame producten, zoals plofkipvrije snacks. Naast snacks kun je ook genieten van belegde broodjes, uitsmijters en verse salades. Kortom, het is niet alleen een snackbar, maar ook een lunchroom. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website. Kwalitaria staat voor kwaliteit en streeft ernaar om alles beter te maken. Plezier is belangrijk en maakt alles bijzonder. Meld je aan voor de nieuwsbrief om lekkere kortingen te ontvangen en download de app voor meer gemak.

Wil je weten wat Kwalitaria Délifrance Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwalitaria Délifrance Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwalitaria Délifrance Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwalitaria Délifrance Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kwalitaria Délifrance Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwalitaria Délifrance Dalfsen

Bezoekers bekeken ook