Kulturhus De Spil

Kulturhus De Spil is een Sportcomplex gelegen aan Kon. Julianalaan 10 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kulturhus De Spil in Nieuwleusen

Volgens de tekst gaat het over standhouders die deel willen nemen aan het evenement Vintage & Techniek 2024. De prijs voor een tafel van 4 meter x 1.16 is €37,50 inclusief BTW. Het is belangrijk om te weten dat de aanmelding pas geldig is als deze bevestigd is. De locatie van het evenement is Kulturhus De Spil in Nieuwleusen. Verder worden er verschillende fotoalbums genoemd, zoals een open dag en de bouw van het gebouw. Er wordt ook gesproken over een Midzomer festival in 2022 en een concert genaamd "Letter voor letter" in oktober 2021. Daarnaast wordt er vermeld dat de start van de verbouwing van De Spil in oktober 2018 plaatsvond. Tot slot wordt er opgemerkt dat de openingstijden kunnen afwijken vanwege de activiteitenkalender.

Wil je weten wat Kulturhus De Spil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kulturhus De Spil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kulturhus De Spil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kulturhus De Spil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kulturhus De Spil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kulturhus De Spil

Bezoekers bekeken ook