Kontrast Sport

Kontrast Sport is een Sportcomplex gelegen aan Haersolteweg 23 in Dalfsen.

Meer informatie over Kontrast Sport in Dalfsen

Welkom bij Optisport Dalfsen, de beste sportschool in Dalfsen en omgeving. Hier kun je genieten van de hoogste kwaliteit fitness en ontspannen in ons zwembad. Bij onze sportschool kun je terecht voor een breed scala aan voorzieningen, zoals persoonlijke fitness schema's en groepslessen. Ook bieden we hulp bij het herstel van blessures of ziektes. Daarnaast hebben we een zwembad met drie banen waar kinderen kunnen leren zwemmen met de Zed & Sop zwemlessen. Onze horeca is meer dan alleen een kantine, je kunt hier terecht voor een drankje en een versnapering. Kom langs bij Optisport Dalfsen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen via onze nieuwsbrief.

Wil je weten wat Kontrast Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kontrast Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kontrast Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kontrast Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kontrast Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kontrast Sport

Bezoekers bekeken ook