KokkieBikes

KokkieBikes is een Fietsenwinkel gelegen aan Kerkstraat 31 in Lemelerveld.

Meer informatie over KokkieBikes in Lemelerveld

Fietsen is een gezonde manier om fit te blijven en heeft vele voordelen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat minimaal 30 minuten beweging per dag positief bijdraagt aan vitaliteit en fitheid. Fietsen geeft ook een gevoel van vrijheid en verbrandt calorieën met een lage blessurekans. Daarnaast is fietsen goed voor het milieu, een sociale activiteit en bevordert het de mentale gezondheid. Daarom moedigen ze iedereen aan om meer te fietsen en bieden ze inspiratie en een winkelervaring aan. Een goede bikefit is ook belangrijk, omdat het ervoor kan zorgen dat je efficiënter fietst en minder kans hebt op blessures. Het Shimano Service Center heeft de expertise om fietsvragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je fiets in topconditie blijft. Ze bieden ook verzekeringen aan voor fietsen. Daarnaast kun je op Marktplaats terecht voor gebruikte fietsen en accessoires.

Wil je weten wat KokkieBikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KokkieBikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KokkieBikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KokkieBikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar KokkieBikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KokkieBikes

Bezoekers bekeken ook