Klok Dakkapellen

Klok Dakkapellen is een Bouwbedrijf gelegen aan Rollecate 69 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Klok Dakkapellen in Nieuwleusen

Klok Dakkapellen is een erkend bouwbedrijf dat al sinds 1941 actief is. Ze bieden advies aan huis, produceren op maat en plaatsen dakkapellen in slechts één dag. Het bedrijf maakt en plaatst jaarlijks meer dan 1000 dakkapellen in heel Nederland. Alle dakkapellen worden op maat gemaakt en zijn goed geïsoleerd. Ze worden binnen een dag geplaatst. Klok Dakkapellen heeft een showroom die op afspraak bezocht kan worden. Ze zijn gevestigd aan de Rollecate 69 in Nieuwleusen. Het bedrijf heeft ook verschillende projecten uitgevoerd, zoals het plaatsen van dakkapellen in Harderwijk en het vervangen van een dakkapel in een jaren 80-woning. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit, service en plaatsing van de dakkapellen. Klok Dakkapellen is een professioneel bedrijf met ervaren medewerkers en ze plaatsen dakkapellen door heel Nederland.

Wil je weten wat Klok Dakkapellen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klok Dakkapellen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klok Dakkapellen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klok Dakkapellen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Klok Dakkapellen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klok Dakkapellen

Bezoekers bekeken ook