Klinge Tweewielers

Klinge Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Burgemeester Backxlaan 331 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Klinge Tweewielers in Nieuwleusen

Dit is de website van Klinge Tweewielers uit Nieuwleusen, een fietsenwinkel die al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in reparatie en verkoop van fietsen. Ze verkopen uitsluitend A-merk fietsen zoals Batavus, Sparta, RIH fietsen, Cortina, Giant, Merida, Loekie, Alpina, Puky en Trybike. Daarnaast hebben ze een ruime keuze aan fietsaccessoires en fietstassen van verschillende merken. In hun moderne werkplaats staan vakmensen klaar om klanten snel weer op weg te helpen met hun fiets. Je kunt direct contact opnemen via telefoon of e-mail en je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief. De winkel is gevestigd aan de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen. Ontwerp en realisatie van de website is gedaan door Masters of Media.

Wil je weten wat Klinge Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klinge Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klinge Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klinge Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Klinge Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klinge Tweewielers

Bezoekers bekeken ook