Kinderopvang De Meele

Kinderopvang De Meele is een gelegen aan Meeleweg 62 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kinderopvang De Meele in Nieuwleusen

Kinderopvang De Meele is een kleinschalige kinderopvang in Nieuwleusen, gerund door Jannie en haar man Roelof. Met 14 jaar ervaring als gastouder voor kinderen van 0 t/m 4 jaar, geniet Jannie nog steeds van haar werk. De kinderopvang bevindt zich in een mooie en rustige omgeving, met veel speelruimte zowel binnen als buiten. Het huis is kindvriendelijk ingericht en er is een divers aanbod aan speelgoed aanwezig. In de tuin kunnen de kinderen onder andere spelen op een trampoline, glijbaan en in een speelhuisje. Voor meer informatie en contactgegevens, kunt u terecht op de website van Kinderopvang De Meele.

Wil je weten wat Kinderopvang De Meele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Meele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Meele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Meele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kinderopvang De Meele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Meele

Bezoekers bekeken ook