Kinderdagverblijf "De Groene Helden"

Kinderdagverblijf "De Groene Helden" is een Kinderopvang gelegen aan Zandspeur 91 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "De Groene Helden" in Nieuwleusen

De Groene Helden biedt groene opvang aan kinderen in een natuurlijke omgeving, waar ze respect voor de natuur ontwikkelen en leren om hun eigen grenzen te bepalen. Ze zijn vrijwel altijd buiten en doen activiteiten zoals bessen plukken, dieren verzorgen en vuurtjes stoken. De natuur is een plek waar ze kunnen ontdekken, ervaren en tot rust kunnen komen. De groene basisschool en BSO van De Groene Helden volgen dezelfde visie. De locaties van De Groene Helden zijn in Balkbrug en Nieuwleusen. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon. Ze bieden groene kinderopvang, een groene school en buitenschoolse opvang aan.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "De Groene Helden" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "De Groene Helden" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "De Groene Helden"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "De Groene Helden" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kinderdagverblijf "De Groene Helden" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf “De Groene Helden”

Bezoekers bekeken ook