Kindercentrum Oudleusen

Kindercentrum Oudleusen is een Kinderopvang gelegen aan Schepersstraat 4 in Dalfsen.

Meer informatie over Kindercentrum Oudleusen in Dalfsen

t Schanebroekkie is een kinderopvangorganisatie met vestigingen in Raalte, Luttenberg en Oudleusen. Ze bieden betrouwbare en betaalbare kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De opvanglocaties zijn huiselijk en ruim, met enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat de kinderen zich thuis voelen. Het kinderdagverblijf in Luttenberg bevindt zich op het platteland, waardoor de kinderen veel buiten kunnen zijn. In Oudleusen is het kinderdagverblijf ruim opgezet en heeft het een perfecte ligging aan de N340. In Raalte is er een ruime opvanglocatie met zowel binnen als buiten speelruimten. Daarnaast biedt 't Schanebroekkie ook buitenschoolse opvang aan in Luttenberg, Oudleusen en Raalte, evenals peuterwerk in Oudleusen. Het team bestaat uit gedreven en enthousiaste leidsters die zorgen voor een warme sfeer en de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen stimuleren. 't Schanebroekkie houdt de kosten voor ouders zo laag mogelijk en biedt een tarief inclusief luiers, ontbijt en benodigde voeding. De openingstijden zijn van 06.30 uur tot 19.00 uur op werkdagen, het hele jaar door.

Wil je weten wat Kindercentrum Oudleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum Oudleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Oudleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Oudleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kindercentrum Oudleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum Oudleusen

Bezoekers bekeken ook