Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen

Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen is een Kleuterschool gelegen aan Zandspeur 11 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen in Nieuwleusen

Bzzzonder Spelen biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze hebben een kinderdagverblijf en peuterschool voor kinderen tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar. Op elke locatie is er een knusse en huiselijke sfeer, waar kinderen zich gezien en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ook kinderen met een zorgbehoefte zijn welkom, zij worden opgevangen in de reguliere groep. Daarnaast biedt Bzzzonder ook zaterdagopvang voor kinderen die wat extra zorg nodig hebben. Op de website is meer informatie te vinden over de verschillende opvangmogelijkheden en activiteiten. Verder zijn er geen specifieke details of data vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum Bzzzonder Nieuwleusen

Bezoekers bekeken ook