Kapsalon Look Hair

Kapsalon Look Hair is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 7 in Lemelerveld.

Meer informatie over Kapsalon Look Hair in Lemelerveld

Bij Look Hair in Lemelerveld word je warm ontvangen in een kleinschalige en sfeervolle salon. Het team van haarstylisten staat voor je klaar en geeft aandacht aan zowel jong als oud, dames en heren. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 08:15 tot 17:30 uur, op vrijdag van 08:15 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:15 tot 14:00 uur. Look Hair werkt met zorgvuldig gekozen merken om een prachtig eindresultaat te garanderen. Ze hebben ook verschillende awards gewonnen en zijn trots op hun creatieve en unieke kapsels. Klanten spreken positief over de top hairstylisten en de gezellige sfeer in de salon. Je kunt online een afspraak maken voor knipbehandelingen en voor overige behandelingen kun je telefonisch contact opnemen. De contactgegevens van Look Hair zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Kapsalon Look Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Look Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Look Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Look Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kapsalon Look Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Look Hair

Bezoekers bekeken ook