Kapsalon Haarstudio Geke

Kapsalon Haarstudio Geke is een Kapper gelegen aan Burgemeester van Haersoltestraat 65 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Kapsalon Haarstudio Geke in Nieuwleusen

Al meer dan 30 jaar ontvangt Kapsalon Haarstudio Geke gasten in hun stijlvolle en gastvrije kapsalon in Nieuwleusen. Het team van ervaren kapsters gaat met aandacht en passie aan de slag om het beste uit je look te halen en je innerlijke schoonheid naar buiten te laten komen. Ze zijn creatief en volgen de laatste haartrends. De salon is een begrip geworden in de omgeving en zorgt ervoor dat jong en oud voorzien worden van een nieuwe look. Tijdens de coronatijd nemen ze extra maatregelen om een veilige en verantwoorde ervaring te bieden. Ze werken met een high tech ventilatie- en luchtzuiveringssysteem en in kleinere teams. Daarnaast hebben ze een spaarsysteem geïntegreerd in hun digitale afsprakenboek. Ze zijn ook te bereiken via een app waar je makkelijk afspraken kunt maken, annuleren en bekijken. In de salon worden professionele producten gebruikt, zoals Artiplex, dat het haar revitaliseert en glans geeft.

Wil je weten wat Kapsalon Haarstudio Geke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Haarstudio Geke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Haarstudio Geke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Haarstudio Geke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kapsalon Haarstudio Geke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Haarstudio Geke

Bezoekers bekeken ook