Kapsalon Dyann

Kapsalon Dyann is een Kapper gelegen aan Campferbeekstraat 19 in Dalfsen.

Meer informatie over Kapsalon Dyann in Dalfsen

Kapsalon Dyann, gerund door Dianne, is een salon waar vakmanschap, persoonlijke benadering en de wensen van de klant centraal staan. Ze werken met producten van het merk Phytodess, die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. Dianne heeft meer dan 35 jaar ervaring in het kappersvak en blijft zich regelmatig bijscholen. Bij Kapsalon Dyann zijn zowel dames, heren als kinderen welkom en er worden diverse behandelingen aangeboden, zoals knippen, kleuren, watergolven en stylen. Er wordt gewerkt met producten van de merken Goldwell, Keune en Schwarzkopf. De salon is gelegen in de wijk Polhaar en is goed bereikbaar. Tijdens de openingstijden kunt u telefonisch contact opnemen voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Kapsalon Dyann verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Dyann of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Dyann? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Dyann het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kapsalon Dyann reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Dyann

Bezoekers bekeken ook