Kalshoven Ongediertebestrijding

Kalshoven Ongediertebestrijding is een Schoonmaakbedrijf gelegen aan De Singel 14 in Dalfsen.

Meer informatie over Kalshoven Ongediertebestrijding in Dalfsen

Kalshoven Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaakonderhoud, glas- en gevelonderhoud, specialistische reinigingen, het reinigen van zonnepanelen en ongediertebeheersing. Ze werken voornamelijk voor overheden en de zakelijke markt, maar helpen ook particulieren. Met een breed dienstenpakket bieden ze een professionele oplossing voor alle schoonmaakvragen. Ze reinigen oppervlakken snel en efficiënt van vuil, roet en stof, en zijn gespecialiseerd in het reinigen van objecten na calamiteiten zoals brand, wateroverlast of stormschade. Daarnaast bieden ze ook glas-/gevelonderhoud en professionele hulp bij de bestrijding van ongedierte. Kalshoven staat bekend om hun hoge kwaliteit, fatsoenlijke prijzen, eco-vriendelijkheid, uitstekende resultaten en snelheid van handelen. Enkele opdrachtgevers waar ze voor werken zijn ook vermeld. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Kalshoven Ongediertebestrijding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kalshoven Ongediertebestrijding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kalshoven Ongediertebestrijding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kalshoven Ongediertebestrijding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Kalshoven Ongediertebestrijding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kalshoven Ongediertebestrijding

Bezoekers bekeken ook