Juwelier Dekker

Juwelier Dekker is een Juwelier gelegen aan Burgemeester Backxlaan 5 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Juwelier Dekker in Nieuwleusen

Juwelier Dekker is een gerenommeerd juweliersbedrijf met meerdere vestigingen en een eigen atelier. De familie Dekker heeft een rijke juweliers traditie en is al decennialang een begrip in de regio. Ze zijn gespecialiseerd in het edelsmeden en ontwerpen en maken nieuwe sieraden in hun atelier. Ook kunnen oude sieraden worden vermaakt of gerecycled tot iets nieuws. Naast de collectie van bekende merken bieden ze ook de mogelijkheid om iets unieks en persoonlijks te laten maken. In de winkel vind je een brede collectie van sieraden, horloges en trouwringen die precies bij jou passen. Daarnaast bieden ze ook service en onderhoud aan.

Wil je weten wat Juwelier Dekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juwelier Dekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juwelier Dekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juwelier Dekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Juwelier Dekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juwelier Dekker

Bezoekers bekeken ook