JG-Dienstverlening

JG-Dienstverlening is een Bouwbedrijf gelegen aan Burgemeester Bosch Bruiststraat 1 in Nieuwleusen.

Meer informatie over JG-Dienstverlening in Nieuwleusen

JG-Dienstverlening en Ganzeboer Dienstverlening zijn experts in het monteren en repareren van foliekassen, folietunnels en schaduwhallen. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn betrokken bij het hele proces, van idee tot oplevering. Ze bieden zowel de bouw van nieuwe kassen als reparaties aan, bijvoorbeeld na stormschade. Foliekassen zijn er in verschillende soorten en maten en bieden optimale bescherming voor gewassen. Folietunnels zorgen voor een goed beheersbaar klimaat en beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Schaduwhallen bieden bescherming tegen zonlicht, insecten, wind, hagel en nachtvorst. Bij JG-Dienstverlening en Ganzeboer Dienstverlening kunt u ook terecht voor het ontwerpen, bouwen, repareren en monteren van foliekassen. Ze bieden een breed scala aan kassen en kunnen u adviseren over de beste opties en accessoires. Daarnaast kunnen ze uw kas snel en deskundig repareren en helpen bij het monteren van de kas en het leggen van de folie. Ze begrijpen dat elke klant uniek is en bieden daarom een breed scala aan diensten aan om aan al uw behoeften te voldoen. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat JG-Dienstverlening verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JG-Dienstverlening of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JG-Dienstverlening? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JG-Dienstverlening het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar JG-Dienstverlening reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JG-Dienstverlening

Bezoekers bekeken ook