Jensen Family Shop

Jensen Family Shop is een Kledingwinkel gelegen aan Wilhelminastraat 7 in Dalfsen.

Meer informatie over Jensen Family Shop in Dalfsen

Jensen Family Shop is een modezaak die al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht is in Friesland, Dalfsen en Dronten. Ze bieden comfortabele en betaalbare kleding voor het hele gezin, van maat 50 tot maat 4xxl. Ze hebben unieke eigen merken en selecteren per seizoen de mooiste collecties voor het gezin. Daarnaast verkopen ze ook trendmerken van Bestseller en andere modische collecties. Als lid van Jensen Family Shop profiteer je van leuke acties en persoonlijke kortingen. Je kunt zowel in de winkels als online shoppen. In de winkels staan vakkundige medewerkers klaar om je te helpen en online wensen ze je veel shopplezier.

Wil je weten wat Jensen Family Shop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jensen Family Shop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jensen Family Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jensen Family Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Jensen Family Shop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jensen Family Shop

Bezoekers bekeken ook