Jellema Automatiseringsservice B.V.

Jellema Automatiseringsservice B.V. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Wieken 12 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Jellema Automatiseringsservice B.V. in Nieuwleusen

Jellema Automatisering is een automatiseringsspecialist in Noordoost Nederland die gespecialiseerd is in het aanpassen van automatisering aan de wensen van de klant. Ze hebben een team van vakbekwame technici en adviseurs die vertrouwd zijn met A-merken in hardware en software en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Ze bieden diensten aan zoals het installeren van bedrijfsnetwerken, systeembeheer, clouddiensten en individuele pc-ondersteuning. Het kantoor van Jellema Automatisering is energieneutraal gebouwd, met een warmtepomp voor warmtevoorziening en zonnepanelen voor elektriciteit. Ze hebben ook uitgebreid en hebben nu aparte ruimtes voor systeembeheerders en de technische dienst. Als u geïnteresseerd bent, kunt u langskomen of contact met hen opnemen via het opgegeven telefoonnummer en e-mailadres op werkdagen.

Wil je weten wat Jellema Automatiseringsservice B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jellema Automatiseringsservice B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jellema Automatiseringsservice B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jellema Automatiseringsservice B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Jellema Automatiseringsservice B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jellema Automatiseringsservice B.V.

Bezoekers bekeken ook