Installatiebedrijf Schiphorst

Installatiebedrijf Schiphorst is een Elektronica gelegen aan Oosteinde 4 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Installatiebedrijf Schiphorst in Nieuwleusen

Installatiebedrijf Schiphorst is een installatiebedrijf in Nieuwleusen dat gespecialiseerd is in sanitair installaties. Ze installeren complete badkamers, leidingwerk voor keukens en cv-installaties. Daarnaast leggen ze ook gas-, water-, elektra- en telecombekabeling aan in woningen en bedrijfspanden. Naast het installatiebedrijf heeft Schiphorst ook een witgoedwinkel waar je wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en inbouwapparatuur kunt kopen. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08.30-12.15 uur / 13.15-18.00 uur en op zaterdag van 08.30-16.00 uur. Op maandag, zon- en feestdagen is de winkel gesloten. De contactgegevens van Installatiebedrijf Schiphorst zijn Oosteinde 4, 7711 BX Nieuwleusen, telefoonnummer 0529-481588 en e-mailadres wim@schiphorstinstall.nl.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Schiphorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Schiphorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Schiphorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Schiphorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Installatiebedrijf Schiphorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Schiphorst

Bezoekers bekeken ook