IkaMarketing

IkaMarketing is een Marketingconsultant gelegen aan Dominee C. Keersstraat 73 in Lemelerveld.

Meer informatie over IkaMarketing in Lemelerveld

Welkom op de website van IKAmarketing! Jessika is een freelance marketing- en communicatiespecialist met jarenlange ervaring in verschillende sectoren. Haar specialiteiten omvatten online campagnes en advertising, data analyse en rapportages, en het schrijven van teksten voor online doeleinden. Ze is goed in het begrijpen van de doelgroep en kan passende kanalen kiezen om een boodschap over te brengen. Jessika is kritisch en geeft niet snel op. Voor contactinformatie kun je terecht op IKAmarketing.nl.

Wil je weten wat IkaMarketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IkaMarketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IkaMarketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IkaMarketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar IkaMarketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IkaMarketing

Bezoekers bekeken ook