IJsclub "Stokvisdennen"

IJsclub "Stokvisdennen" is een Schaatsclub gelegen aan Brinkweg 2-B in Dalfsen.

Meer informatie over IJsclub "Stokvisdennen" in Dalfsen

IJsclub Stokvisdennen heeft tijdens een informele bijeenkomst afscheid genomen van twee bestuursleden, Bert van Leusen en Edwin Smook. Ze werden in het zonnetje gezet voor hun bewezen diensten. Het nieuwe seizoen is ook van start gegaan, met volop skeelertrainingen in groepsverband. De pupillen zaten vanavond klaar voor de training. Helaas was de ijsbaan afgelopen jaar slechts één dag open, maar desondanks wisten veel mensen de ijsbaan te vinden.

Wil je weten wat IJsclub "Stokvisdennen" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsclub "Stokvisdennen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsclub "Stokvisdennen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub "Stokvisdennen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar IJsclub "Stokvisdennen" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsclub “Stokvisdennen”

Bezoekers bekeken ook