IJsclub Nieuwleusen

IJsclub Nieuwleusen is een Schaatsbaan gelegen aan Vechtland 68 in Nieuwleusen.

Meer informatie over IJsclub Nieuwleusen in Nieuwleusen

Deze week willen we allemaal maar één ding en dat is schaatsen. Helaas heeft de sneeuw van afgelopen weekend roet in het eten gegooid. Gelukkig hopen we dat de strenge vorst die is voorspeld ook naar Nieuwleusen komt. We houden jullie op de hoogte via verschillende sociale media. De ijsbaan van de IJsclub Nieuwleusen gaat naar verwachting morgen, 14 februari 2021, om 11:00 uur open. Let op, de toegang is alleen voor leden en aanmelding als lid via telefoon of WhatsApp is niet meer mogelijk. Als je na een mooie dag schaatsen nog niet genoeg hebt, is er vanavond ook nog de mogelijkheid om te schaatsen, maar ook dit is alleen voor leden. De baan sluit om 20:30 uur, tenzij de kwaliteit van het ijs eerder aanleiding geeft om te sluiten. Verder is het belangrijk om te weten dat de sloten van de schaatsrekjes alleen geschikt zijn voor munten van €2,- en dat het betreden en gebruiken van de ijsbaan op eigen risico is. Dus pak je schaatsen en geniet van een dag vol plezier op de ijsbaan in Nieuwleusen!

Wil je weten wat IJsclub Nieuwleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsclub Nieuwleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsclub Nieuwleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsclub Nieuwleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar IJsclub Nieuwleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsclub Nieuwleusen

Bezoekers bekeken ook