IJsbaanvereniging Lemelerveld

IJsbaanvereniging Lemelerveld is een Schaatsbaan gelegen aan Waterinkweg 38 in Lemelerveld.

Meer informatie over IJsbaanvereniging Lemelerveld in Lemelerveld

De ijsbaan in Lemelerveld is vandaag open, maar helaas niet voor lang. Het is namelijk nog niet verantwoord om de baan open te houden, omdat er al natte plekken in het ijs ontstaan. Het ijs is nog steeds niet dik genoeg, ondanks een nacht met 7 à 8 graden vorst. Het ijs is nu slechts 6,5 cm dik, terwijl het minimaal 2,5 cm moet zijn om de baan te kunnen openen. Morgenochtend wordt het ijs opnieuw gemeten, maar op dit moment is het nog te dun met een dikte van 4 cm.

Wil je weten wat IJsbaanvereniging Lemelerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsbaanvereniging Lemelerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsbaanvereniging Lemelerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaanvereniging Lemelerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar IJsbaanvereniging Lemelerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsbaanvereniging Lemelerveld

Bezoekers bekeken ook