Ideefix BSA BV

Ideefix BSA BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Rollecate 6514 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Ideefix BSA BV in Nieuwleusen

Ideefix is een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring in prefab projecten. Ze weten wat wel en niet werkt en bieden de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf biedt deskundig advies en hulp bij het plaatsen en monteren van producten. Ideefix is opgericht in 2015 en is gespecialiseerd in handel en montage in de bouwsector. Ze bieden ook prefab tuin- en landschapsinrichting. Ideefix-BSA verzorgt de advisering, calculatie, offertes, opdrachtverwerking, engineering, levering, transport en eventuele montage. Het kantoor en de showroom zijn gevestigd in Nieuwleusen en de opslag is in Wijchen. Ze leveren en werken door heel Nederland, België en Luxemburg. Ideefix biedt prefab betonconstructies voor grond- en waterkerende constructies, sanitaire units, producten voor tuin en terras en binnen, en bergingen en overkappingen. Ze zijn ook handelsagent en importeur van kwaliteits prefabproducten en systemen. Je kunt contact opnemen via info@idfix.eu of telefonisch via +31 6 38191239. Het KvK-nummer is 61550922 en het BTW-nummer is NL8543.86.968.B01.

Wil je weten wat Ideefix BSA BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ideefix BSA BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ideefix BSA BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ideefix BSA BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Ideefix BSA BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ideefix BSA BV

Bezoekers bekeken ook