ID Agro B.V

ID Agro B.V is een Bouwbedrijf gelegen aan Constructieweg 8 in Lemelerveld.

Meer informatie over ID Agro B.V in Lemelerveld

ID Agro is al 20 jaar gespecialiseerd in stallenbouw, maar ze doen het net even anders. Samen met Lely hebben ze de eerste modulaire voerkeuken ontwikkeld en nu gaan ze samenwerken om de MFK via het Lely Center-netwerk te distribueren. Dit stalconcept creëert licht, lucht en inhoud in verouderde stallen en voldoet aan criteria voor dierwelzijn en werkgemak. Daarnaast is het gebouw voor de paardenhouderij innovatief en voorzien van natuurlijk licht. ID Agro introduceert ook de serrestal, The Roundhouse en Horse Lounge, waarbij ze innovatieve en vernieuwende oplossingen bieden. Ze hebben ook gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw stalvloer concept genaamd de High Welfare Floor. Naast stallenbouw kunnen ze ook industriële overkappingen realiseren.

Wil je weten wat ID Agro B.V verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ID Agro B.V of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ID Agro B.V? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ID Agro B.V het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar ID Agro B.V reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ID Agro B.V

Bezoekers bekeken ook