Huisartspraktijk Olthof

Huisartspraktijk Olthof is een Huisarts gelegen aan Omloop in Nieuwleusen.

Meer informatie over Huisartspraktijk Olthof in Nieuwleusen

Tijdens de vakantieperiode van 16 t/m 27 oktober is de huisartsenpraktijk J. Olthof gesloten, maar voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de assistente van dr. Visser. Herhaalrecepten kunnen per mail of telefoon worden aangevraagd. Voor spoed buiten openingstijden kunt u terecht bij de huisartsenpost. De praktijk is op woensdagmiddag gesloten. De openingstijden van de praktijk zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00-9.45, 10.30-12.00 en 13.30-17.00, en op woensdag van 8.00-9.45 en 10.30-12.00. De website van de praktijk is bijgewerkt op 07-10-2023 en bevat informatie over de praktijk, het bevolkingsonderzoek Oost, de apotheek in Nieuwleusen en gezondheidsinformatie.

Wil je weten wat Huisartspraktijk Olthof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartspraktijk Olthof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartspraktijk Olthof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartspraktijk Olthof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Huisartspraktijk Olthof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartspraktijk Olthof

Bezoekers bekeken ook