Hotel Restaurant Het Roode Hert

Hotel Restaurant Het Roode Hert is een Hotel gelegen aan Hessenweg 41 in Dalfsen.

Meer informatie over Hotel Restaurant Het Roode Hert in Dalfsen

Het Roode Hert is een bijzondere locatie waar je kunt genieten van gezellig dineren in een gastvrije omgeving of elkaar kunt ontmoeten tijdens verschillende gelegenheden zoals vergaderingen, trainingen, familiefeesten of vriendenavonden. Ze hebben diverse ruimtes, een grand café, een uitstekend restaurant en een hotel met veertien comfortabele kamers. Het is een sfeervolle, gemoedelijke, kleinschalige en persoonlijke plek. Rijk Brosius en het team van Het Roode Hert nodigen je dan ook van harte uit!

Wil je weten wat Hotel Restaurant Het Roode Hert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant Het Roode Hert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Het Roode Hert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant Het Roode Hert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Hotel Restaurant Het Roode Hert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant Het Roode Hert

Bezoekers bekeken ook