HoorCentrum Dalfsen

HoorCentrum Dalfsen is een Audicien gelegen aan Bloemendalstraat 18 /A in Dalfsen.

Meer informatie over HoorCentrum Dalfsen in Dalfsen

Wanneer uw gehoor achteruit gaat, is het belangrijk om actie te ondernemen. Het kan een grote stap zijn om naar een audicien of KNO-arts te gaan, maar 95% van de hoortoestelgebruikers geeft aan dat het hun kwaliteit van leven verbetert. Bij HoorPartners helpen ze u graag bij het vinden van een hoortoestel dat bij uw behoeften past. Ze kijken naar uw levensstijl en wensen en zoeken naar een oplossing op maat. Als u ouder bent dan 67 jaar of al een gehoorapparaat heeft, kunt u direct bij hen terecht. Bent u tussen de 18 en 67 jaar en heeft u nog geen hoortoestel, dan kunt u ook bij hen terecht, maar moet u eerst langs een KNO-arts voor een verwijzing. HoorPartners biedt verschillende soorten hoortoestellen aan, zoals gehoorapparaten met bluetooth, kleine en onzichtbare hoortoestellen, oplaadbare gehoorapparaten en gehoorapparaten voor tinnitus. Ze vinden het belangrijk om persoonlijk naar uw behoeften te luisteren en samen een passende hooroplossing te vinden. Bij HoorPartners werken ze met passie en liefde en zijn ze pas tevreden als u zich gehoord heeft gevoeld en de juiste hooroplossing heeft gevonden. Bezoek een vestiging bij u in de buurt voor een persoonlijke hooroplossing.

Wil je weten wat HoorCentrum Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HoorCentrum Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HoorCentrum Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HoorCentrum Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar HoorCentrum Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HoorCentrum Dalfsen

Bezoekers bekeken ook