Homme et Les Pieds

Homme et Les Pieds is een Voetverzorging gelegen aan Gentiaan 8 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Homme et Les Pieds in Nieuwleusen

Mijn naam is Carolien Huls en ik ben een gediplomeerd sportmasseur, medisch pedicure en nagelstyliste. Ik bied verschillende behandelingen aan, zoals pedicurebehandelingen, sportmassages, nagelverzorging en reparatie, lymfedrainage, blessurepreventie, kinesio taping, hotstone massages en voetreflexologie. Ik ben lid van het NSBM, een branchevereniging voor sportverzorgers en masseurs, die zorgt voor voorlichting en advisering aan haar leden. Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk aan huis en ik ben ook beschikbaar om op locatie te masseren. Als u niet in staat bent om naar mij toe te komen, kom ik naar u toe. Ik ben aangesloten bij Provoet en heb een contract met Innofeet voor risicovoeten.

Wil je weten wat Homme et Les Pieds verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Homme et Les Pieds of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Homme et Les Pieds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Homme et Les Pieds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Homme et Les Pieds reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Homme et Les Pieds

Bezoekers bekeken ook