Holy Clau

Holy Clau is een Schoonheidssalon gelegen aan Markeweg 8 in Dalfsen.

Meer informatie over Holy Clau in Dalfsen

Iedere vrouw wil graag lange, volle en dikke wimpers. Holy Clau biedt dé oplossing voor vrouwen in de omgeving Dalfsen: wimperextensions. Met wimperextensions creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die gemiddeld 1,5 tot 2 maanden blijven zitten. Voor het mooiste resultaat is het aan te raden om de wimperextensions na twee tot drie weken op te laten vullen. Met de one by one techniek worden de wimpers haartje voor haartje aangebracht op je eigen natuurlijke wimpers. Naast wimperextensions biedt Holy Clau ook brow lamination aan, waarmee je tot 6 weken perfecte wenkbrauwen hebt. Je kunt ook kiezen voor de brow classic behandeling, waarbij de natuurlijke vorm van je wenkbrauw behouden blijft en deze wordt getint in de kleur die het beste bij jouw gezicht past. Maak nu een afspraak bij Holy Clau in Dalfsen voor een mooie, natuurlijke maar glamorous oogopslag.

Wil je weten wat Holy Clau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holy Clau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holy Clau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holy Clau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Holy Clau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holy Clau

Bezoekers bekeken ook