Hokse, metsel- & bouwservice

Hokse, metsel- & bouwservice is een Metselaar gelegen aan Staphorsterweg 12 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Hokse, metsel- & bouwservice in Nieuwleusen

Hokse metsel & bouwservice is een specialist in bouwdiensten, met expertise in metselwerk en voegwerk. Ze werken voor particulieren, bedrijven, VVE's en aannemers, zowel voor nieuwbouw als verbouwingen. Ze geloven in een persoonlijke benadering, het leveren van de beste kwaliteit en een flexibele houding. Het bedrijf is gevestigd in Nieuwleusen en bedient een regio van ongeveer 100 kilometer. Naast metselwerk en voegwerk voeren ze ook lijmwerken, timmerwerken, het aanbrengen van sierpleisters, cementdekvloeren en tegelwerken uit. De contactgegevens van Hokse metsel & bouwservice zijn: Staphorsterweg 127, 7711 GA Nieuwleusen, info@hokse-metselbouwservice.nl, 06-28168336.

Wil je weten wat Hokse, metsel- & bouwservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hokse, metsel- & bouwservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hokse, metsel- & bouwservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hokse, metsel- & bouwservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Hokse, metsel- & bouwservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hokse, metsel- & bouwservice

Bezoekers bekeken ook