Hof van Lenthe

Hof van Lenthe is een Bed & Breakfast gelegen aan hof van lenthe, Koelmansstraat 71 in Dalfsen.

Meer informatie over Hof van Lenthe in Dalfsen

Hof van Lenthe biedt 4 appartementen aan in een landelijke omgeving in het buurtschap Lenthe. Twee van de appartementen zijn vernoemd naar de nabijgelegen landgoederen 'De Horte' en 'De Mataram', terwijl de andere twee appartementen 'De Bosrand' en 'De Mars' heten vanwege hun ligging. De eigenaren van Hof van Lenthe wonen al sinds 1995 met veel plezier op deze rustige plek en hebben besloten om appartementen te bouwen in de voorkant van hun woonboerderij. De kamers zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. De locatie van Hof van Lenthe in het prachtige Vechtdal biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de natuur en de nabijgelegen landgoederen. Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden voor lunchen, dineren, cultuur en uitgaan in de buurt. Het Hof van Lenthe hecht veel waarde aan de tevredenheid van hun gasten en nodigt hen uit om feedback te geven en ervaringen te delen. Contactgegevens voor reserveringen en vragen zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Hof van Lenthe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hof van Lenthe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hof van Lenthe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hof van Lenthe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Hof van Lenthe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hof van Lenthe

Bezoekers bekeken ook