Hoeve Motoren

Hoeve Motoren is een Motorzaak gelegen aan Burgemeester Backxlaan 39A in Nieuwleusen.

Meer informatie over Hoeve Motoren in Nieuwleusen

Hoeve Motoren is een motorzaak gevestigd in Nieuwleusen. Het begon allemaal met eigenaar Bertjan Hoeve, die al van jongs af aan geïnteresseerd was in motorrijden en het sleutelen aan motoren. Na verschillende werkervaringen bij andere motorzaken, besloot hij in februari 2014 zijn eigen motorzaak te beginnen. Inmiddels heeft hij een monteur in dienst en een showroom vol met motoren en accessoires. De openingstijden zijn gewijzigd vanwege personeelsgebrek, maar de zaak is nog steeds geopend op bepaalde dagen en tijden. Naast het verkopen van motoren en accessoires, biedt Hoeve Motoren ook reparaties en onderhoud aan. In de winterperiode kunnen motorrijders hun motor laten stallen in de vorstvrije winterstalling van de zaak. Er is ook een speciale actie voor een winterbeurt en stalling voor €169,-. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van Hoeve Motoren.

Wil je weten wat Hoeve Motoren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoeve Motoren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoeve Motoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoeve Motoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Hoeve Motoren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoeve Motoren

Bezoekers bekeken ook