Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger

Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger is een Museum gelegen aan Westeinde 3 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger in Nieuwleusen

Op zaterdag 23 september 2023 werd de week van alle kunsten, WAK, in Nieuwleusen afgesloten met een extra dag genaamd "Beleef Nieuwleusen". Het Museum Palthehof was de hele dag open en organiseerde een archeologiedag voor de jeugd, waar meer dan 1000 kniepertjes werden gebakken. Het was een fantastische dag waar zowel vrijwilligers als bezoekers van konden genieten. In de middag was er een verrassingsoptreden van de Nieuwleusense zanger Aalt Westerman. Daarnaast vond er op zaterdag 26 augustus een gezellig samenzijn plaats in het Museum Palthehof voor de broers en zussen van de familie Dunnink uit Staphorst. Op donderdagochtend 24 augustus bezochten de "Vrouwen van Nu" uit Staphorst het museum tijdens hun fietsroute, waar ze werden ontvangen met koffie en een Nieuwleusense bol. Ook de Zonnebloem afdeling Nieuwleusen bracht een bezoek aan het museum, waar de gasten met bewondering rondkeken en genoten van oude filmpjes op het nieuwe grote touchscreen. Tot slot vond op zaterdag 15 juli het evenement "Brommers kiek'n" plaats bij Museum Palthehof, waar zo'n 40 eigenaren van Union bromfietsen bijeenkwamen. Het museum werd officieel heropend op vrijdag 30 juni na twee jaar werken aan nieuwbouw en verbouwing, en een nieuwe inrichting. Op zaterdag 24 juni werd er vanuit het museum een fietsrondje georganiseerd, waar ruim 55.

Wil je weten wat Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Historische Vereniging Ni'jluusn van Vrogger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historische Vereniging Ni’jluusn van Vrogger

Bezoekers bekeken ook