Historische Kring Dalfsen

Historische Kring Dalfsen is een Vereniging of organisatie gelegen aan Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen.

Meer informatie over Historische Kring Dalfsen in Dalfsen

Op 5 oktober 2023 wordt het monument ter nagedachtenis aan de dwangarbeiders uit werkkamp De Vecht onthuld. De Historische Kring Dalfsen (HKD) is een bloeiende vereniging met meer dan 1.100 leden en meer dan 100 vrijwilligers die actief zijn in verschillende werkgroepen. De HKD heeft als doelstelling om de historie van Dalfsen en haar omgeving te onderzoeken en vast te leggen. Binnen de HKD zijn er werkgroepen actief met verschillende aandachtsgebieden, zoals genealogie, boerderij- en veldnamenonderzoek, en de periode '39 - '45. De HKD is gevestigd in de Trefkoele+ in Dalfsen, waar documenten, foto's en ander materiaal worden bewaard over de geschiedenis van Dalfsen. Het Historisch Centrum bevat ook een permanente expositie van de werkgroep Documentatie '39-'45 en de collectie van het Schildersmuseum Meesters. Bezoekers kunnen contact opnemen met de werkgroepen via e-mail of een afspraak maken om het Historisch Centrum te bezoeken.

Wil je weten wat Historische Kring Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historische Kring Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historische Kring Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historische Kring Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Historische Kring Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historische Kring Dalfsen

Bezoekers bekeken ook