Hiawatha Actief Dalfsen

Hiawatha Actief Dalfsen is een Boogschietbaan gelegen aan Brinkweg 2 in Dalfsen.

Meer informatie over Hiawatha Actief Dalfsen in Dalfsen

Hiawatha Actief is een specialist in groepsuitjes in Dalfsen en Zwolle. Ze bieden programma's op maat voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten en familie-uitjes. Je kunt een sloep huren, deelnemen aan een rondvaart op de gracht in Zwolle, een kanotocht maken op de Overijsselse Vecht of SupaGolf spelen in Dalfsen. In Dalfsen zijn de top 5 uitjes onder andere de Lelijke Eendentour, De Vechtvaarder, The Battle, de Drakenbootrace en de Vechtdal Expeditie. In Zwolle zijn de top 5 uitjes onder andere Wie is de Mol in Zwolle?, de luxe sloep Blauwvinger, Foto Hunt, de BBQ Donut en het Grachtenspektakel. Hiawatha Actief regelt je complete uitje van A tot Z en biedt professionele begeleiding. Ze garanderen plezier voor jong en oud en hebben uitjes voor zowel grote groepen als kleine gezelschappen.

Wil je weten wat Hiawatha Actief Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hiawatha Actief Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hiawatha Actief Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hiawatha Actief Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Hiawatha Actief Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hiawatha Actief Dalfsen

Bezoekers bekeken ook