Het Klooster van Dalfsen

Het Klooster van Dalfsen is een Groepsaccommodatie gelegen aan Oosterstraat 8 in Dalfsen.

Meer informatie over Het Klooster van Dalfsen in Dalfsen

In Het Klooster van Dalfsen kun je genieten van serene rust en glorieuze gastvrijheid. Dit oude Nonnenklooster, gelegen in het Vechtdal in het centrum van Dalfsen, is een rijksmonument waar je de sfeer kunt ervaren. Je kunt hier verblijven in de groepsaccommodatie, vergaderen, toertochten maken of overnachten in de Bed & Breakfast. Het klooster heeft een rijke geschiedenis, waar je in het roemrijke verleden kunt stappen door te slapen op de kamer van een van de bekende Zusters en de verhalen van deze Orde van het Heilige Hart te ontdekken aan de leestafel. De gastvrouw, Carlijn, schrijft regelmatig over bijzondere ontmoetingen in het Klooster. Gasten hebben lovende woorden over het prachtige gebouw, de rustgevende slaapkamers, het uitstekende ontbijt en de vriendelijke ontvangst en bediening. Het is een plek waar je jezelf kunt verwennen en kunt genieten van de prachtige omgeving.

Wil je weten wat Het Klooster van Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Klooster van Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Klooster van Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Klooster van Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Het Klooster van Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Klooster van Dalfsen

Bezoekers bekeken ook