Hessener-Esch

Hessener-Esch is een Bed & Breakfast gelegen aan Hessenweg 18 in Dalfsen.

Meer informatie over Hessener-Esch in Dalfsen

Welkom bij de sfeervolle bed & breakfast aan de rand van Dalfsen, tussen Zwolle en Dalfsen. Hier vind je een prachtige boerderij met B&B en theetuin met visvijver. Er zijn 3 ruime kamers met eigen badkamer en uitzicht op de tuin, inclusief een gezamenlijke ruimte waar koffie en thee klaarstaan. Daarnaast is er een eigen ingang en een gezamenlijk terras. In de visvijver kun je vissen van mei tot en met september, en in de theetuin kun je genieten van koffie, thee en Zweedse lekkernijen. De kamers hebben gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, een eigen terras, eigen badkamer en eigen ingang. Er zijn ook voorzieningen zoals een visvijver en een afgesloten schuur voor fietsen en motoren. In het theehuis kun je genieten van verschillende soorten thee, koffie en huisgemaakte Zweedse koeken. Gasten zijn erg tevreden over hun verblijf en prijzen de mooie kamers, het heerlijke ontbijt en de vriendelijke eigenaren. De omgeving biedt veel natuur, cultuur, historie en gezellige steden en dorpen, zoals Dalfsen en Zwolle. Je bent van harte welkom bij B&B de Hessener-Esch!

Wil je weten wat Hessener-Esch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hessener-Esch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hessener-Esch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hessener-Esch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Hessener-Esch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hessener-Esch

Bezoekers bekeken ook