Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth

Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth is een Kerk gelegen aan Meeleweg 41 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth in Nieuwleusen

De tekst beschrijft de Hersteld Hervormde Gemeente Nieuwleusen en nodigt lezers uit om de kerkdiensten bij te wonen. Het benadrukt het belang van dankbaarheid en het vasthouden van genade, met verwijzing naar het onbeweeglijke koninkrijk van Christus. De tekst roept op tot nederigheid en eerbied in de dienst aan God, en benadrukt dat dankbaarheid ons deel moet zijn om deel te kunnen hebben aan het onbeweeglijke koninkrijk. Het eindigt met een oproep om de genade van God te zoeken en in te gaan in het koninkrijk van Jezus.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth

Bezoekers bekeken ook