HEMA Nieuwleusen

HEMA Nieuwleusen is een Warenhuis gelegen aan Burgemeester Backxlaan 354-356 in Nieuwleusen.

Meer informatie over HEMA Nieuwleusen in Nieuwleusen

HEMA Nieuwleusen is een winkel met een breed assortiment, waaronder kleding, taartbestellingen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je dit binnen 1-3 werkdagen doen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Retourneren van artikelen kan binnen 30 dagen, mits het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Bij HEMA kun je ook oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt, zoals in Zwolle, Genemuiden en Meppel.

Wil je weten wat HEMA Nieuwleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Nieuwleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Nieuwleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Nieuwleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar HEMA Nieuwleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Nieuwleusen

Bezoekers bekeken ook