HEMA Dalfsen

HEMA Dalfsen is een Warenhuis gelegen aan Kerkplein 25a in Dalfsen.

Meer informatie over HEMA Dalfsen in Dalfsen

HEMA Dalfsen is een winkel waar je terecht kunt voor allerlei producten, zoals gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Er zijn echter enkele uitzonderingen, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Bij HEMA kun je ook je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt, zoals in Zwolle, Raalte, Hattem en Wijhe.

Wil je weten wat HEMA Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar HEMA Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Dalfsen

Bezoekers bekeken ook