Helga Schuurman Schoenen & Podologie

Helga Schuurman Schoenen & Podologie is een Schoenenwinkel gelegen aan Burgemeester Backxlaan 37 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Helga Schuurman Schoenen & Podologie in Nieuwleusen

Helga Schuurman Schoenen & Podologie heeft in samenwerking met Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen 12 wandelroutes uitgestippeld, gebaseerd op het toneelstuk "Een klap (schaats) van de molen". Deze routes volgen de route van een schaatstocht langs 11 verschillende molens in het Vechtdal. De wandelroutes variëren in lengte tussen de 4,3 en 15,2 kilometer. Om de routes te volgen wordt het aanbevolen om de Komoot-app te downloaden. Let op: in route 7 deel 2 is er een veerpontovertocht, dus controleer van tevoren de openingstijden. Voor degenen die liever fietsen, zijn er ook fietsroutes beschikbaar, verdeeld in 2 etappes van 50 en 60 kilometer. Bij Helga Schuurman Schoenen & Podologie kunnen klanten terecht voor een breed assortiment aan schoenen, laarzen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Ze bieden ook snowboots, pantoffels, slippers en sandalen aan. De winkel heeft een online bestel- en verzendservice en accepteert betalingen via iDeal. De contactgegevens van Helga Schuurman Schoenen & Podologie zijn 0529-481429 en wiedeschoenpast@hetnet.nl.

Wil je weten wat Helga Schuurman Schoenen & Podologie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Helga Schuurman Schoenen & Podologie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Helga Schuurman Schoenen & Podologie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helga Schuurman Schoenen & Podologie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Helga Schuurman Schoenen & Podologie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Helga Schuurman Schoenen & Podologie

Bezoekers bekeken ook