Heilig Hart Parochie Lemelerveld

Heilig Hart Parochie Lemelerveld is een Vereniging of organisatie gelegen aan Posthoornweg 6 in Lemelerveld.

Meer informatie over Heilig Hart Parochie Lemelerveld in Lemelerveld

Op zondag 5 november wordt er een feestelijke eucharistieviering gehouden in de St Vituskerk in Dedemsvaart ter ere van het 12,5-jarig bestaan van de Emmanuel parochie. Het hele pastorale team zal hierbij aanwezig zijn. In datzelfde weekend zullen er geen vieringen plaatsvinden in onze eigen kerk. Iedereen is welkom, niet alleen leden van verschillende werkgroepen. Het zou geweldig zijn als er meer parochianen uit Dedemsvaart aanwezig kunnen zijn. Daarnaast wordt er gemeld dat alle vieringen tijdens de wintermaanden in het parochiecentrum zullen plaatsvinden vanaf dinsdag 31 oktober. Er wordt ook gevraagd om technische hulp bij het digitaal bereiken van parochianen voor de kerkbalans. Verder wordt er opgeroepen om een bijdrage te leveren aan de Actie Kerkbalans 2023 en wordt er melding gemaakt van overleden parochianen Gerhard Berends en Johanna Maria Langenkamp-Hondeveld. Tot slot wordt er aangekondigd dat Miranda Temmink stopt als begeleider van het dameskoor en wordt er informatie gegeven over het 12,5-jarig bestaan van de Emmanuel parochie en de uitvoering van het ABBA projectkoor "I have a dream" in november.

Wil je weten wat Heilig Hart Parochie Lemelerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heilig Hart Parochie Lemelerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heilig Hart Parochie Lemelerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heilig Hart Parochie Lemelerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Heilig Hart Parochie Lemelerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heilig Hart Parochie Lemelerveld

Bezoekers bekeken ook