Heidepark Sporthal

Heidepark Sporthal is een Sportcomplex gelegen aan Verbindingsweg 1A in Lemelerveld.

Meer informatie over Heidepark Sporthal in Lemelerveld

We willen graag dat iedereen kan blijven douchen na het sporten, maar we hebben jouw hulp nodig om te besparen op gas, het klimaat te helpen en de kosten te verlagen. Het zou geweldig zijn als je maximaal 6 minuten zou kunnen douchen. Daarnaast zijn er nog steeds uren beschikbaar voor sport in de sporthal en spelzaal voor het nieuwe seizoen. Als je nog uren wilt reserveren, neem dan contact op met de beheerders via 0572-371932 of stuur een e-mail naar info@heideparksport.nl.

Wil je weten wat Heidepark Sporthal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heidepark Sporthal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heidepark Sporthal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heidepark Sporthal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Heidepark Sporthal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heidepark Sporthal

Bezoekers bekeken ook