Heat4all

Heat4all is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Dwarsweg 13 in Lemelerveld.

Meer informatie over Heat4all in Lemelerveld

Heat4All is een bedrijf gevestigd in Lemelerveld dat zich richt op de verkoop en installatie van houtgestookte verwarmingssystemen, zonneboilers, PV panelen en bijbehorende producten. Door gebruik te maken van duurzame energiebronnen zoals hout en zon, wordt de uitstoot van het schadelijke broeikasgas CO2 sterk verminderd. Daarnaast zijn deze energiebronnen ook nog eens goedkoper dan olie of aardgas, waardoor u op jaarbasis flink kunt besparen op uw energierekening. Voor houtgestookte verwarmingssystemen biedt Heat4All de (pellet) houtgestookte centrale verwarmingsketels van het Zweedse merk EcoTec en houtgestookte kachels van het merk Camina aan. Camina EcoTec is een betrouwbare fabrikant die al jarenlang producten levert in en buiten Zweden. Het is belangrijk dat u een betrouwbaar kwaliteitsproduct heeft voor uw verwarming en/of warmtapwater, dat u jaar in, jaar uit voorziet van warmte en comfort. Erik Meulink hoopt u binnenkort te mogen begroeten bij Heat4All.

Wil je weten wat Heat4all verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heat4all of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heat4all? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heat4all het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Heat4all reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heat4all

Bezoekers bekeken ook