Harmsen Bouwbedrijf

Harmsen Bouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan Ambachtsweg 11 in Lemelerveld.

Meer informatie over Harmsen Bouwbedrijf in Lemelerveld

Bouwbedrijf Harmsen heeft de afgelopen maanden drie grote projecten gerealiseerd in Lemelerveld, met een totale bouwsom van ongeveer 6,5 miljoen gulden. Het bedrijf heeft goed werk geleverd dankzij een goede planning en coordinatie met onderaannemers. Zowel Marcel Schutte als Jan Wagemans zijn erg tevreden over het resultaat. De bouw is volgens schema verlopen en er was weinig overlast door het gebruik van dubbelwandige stofschotten. Er werd veel aandacht besteed aan veiligheid en het opruimen van de bouwplaats. Het bedrijfshallenproject van Huetink is op 15 oktober geopend, terwijl de openingen van Schutte Systems en Wagemans Woninginrichting plaatsvonden op respectievelijk 18 en 27 oktober.

Wil je weten wat Harmsen Bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harmsen Bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harmsen Bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harmsen Bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Harmsen Bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harmsen Bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook