Haarstudio Willemien

Haarstudio Willemien is een Kapper gelegen aan Kroonplein 8 in Lemelerveld.

Meer informatie over Haarstudio Willemien in Lemelerveld

Haarstudio Willemien is een kapsalon die volgens het hygiëneprotocol van de kappersbranche werkt. Ze houden zich aan de regels van 1,5 meter afstand, dragen mondkapjes en reinigen regelmatig de salon en apparatuur. Na de eerste coronalockdown mocht de salon weer open en hebben ze alle klanten opnieuw ingepland. Ze geven aan dat iedereen veilig hun haar kan laten doen en dat ze zich houden aan het protocol 'Verantwoord naar de kapper in Corona-tijd' en de RIVM-richtlijnen. Daarnaast biedt de salon meer dan alleen knippen, ze verzorgen ook kleuren, permanenten en bieden extra service zoals het wassen van het haar met een hoofdhuidmassage. De salon is gevestigd op Kroonplein 8 in Lemelerveld en is te bereiken op het telefoonnummer 0572 373 229.

Wil je weten wat Haarstudio Willemien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Willemien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Willemien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Willemien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Haarstudio Willemien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Willemien

Bezoekers bekeken ook